Tuesday, December 21, 2021

Suosituimmat treffisivustot maailmassa

Suosituimmat treffisivustot maailmassa



Minusta sovellus oli kuitenkin hämmentävä käyttää, sillä siinä oli liikaa ominaisuuksia ja paljon temppuja. Tilaa tänään saadaksesi perusteelliset arvostelut parhaista uusista treffisivustoista ja mahtavia online-treffineuvoja deittailuasiantuntijoiltamme tai tuoreimmat ilmaiset kokeilutiedot, maailman suosituimmat treffisivustot, Kupongit, kampanjakoodit ja alennukset suoraan sähköpostiisi. Sarana voitti lopulta minut, ja siitä tuli suosikkitreffisovellukseni viime vuonna. Kirjaudu sisään Odota. Kiinnitä huomiota käyttäjien ikään, kiinnostuksen kohteihin ja sijaintiin nähdäksesi, sopiiko sivusto sinulle.





Katso lähemmin 10 parasta treffisivustoamme ja -sovellustamme



com on ilmainen online-resurssi, joka pyrkii tarjoamaan hyödyllistä sisältöä ja vertailuominaisuuksia vierailijoillemme, maailman suosituimmat treffisivustot. Tällä sivulla olevat yritystiedot EIVÄT tarkoita hyväksyntää. Emme esittele kaikkia palveluntarjoajia markkinoilla. Lukuun ottamatta käyttöehdoissamme nimenomaisesti mainittuja kaikkia esitettyjä tietoja koskevat esitykset ja takuut maailman suosituimmat treffisivustot tämä sivu on kielletty. Tällä sivustolla näkyvät tiedot, mukaan lukien hinnat, voivat muuttua milloin tahansa.


Treffit ovat todellakin muuttuneet nykyisellä COVID- ja sosiaalisen etäisyyden aikakaudella, mutta suhteen etsinnän ei tarvitse loppua. Itse asiassa online-treffisivustot ja -sovellukset ovat täydellinen ratkaisu vastuulliseen seurustelemiseen ja sellaisen henkilön löytämiseen, jonka kanssa jaat kiinnostuksen kohteet lyhytaikaista tai pitkäaikaista vakavaa suhdetta varten. Katselin useita markkinoiden parhaita treffisivustoja ja sovelluksia, luokituksia käytettävyyden helppoudesta, ominaisuuksista, hinnoittelusta ja laadusta maailman suosituimmat treffisivustot uima-allas.


Yli 40 miljoonalla hakukelpoisella sinkkulla, jotka käyttävät säännöllisesti Zooskia, tämä on selvästi yksi parhaista treffisivustoista, jolla on laaja deittailuvalikoima, josta valita. Sen älykäs matchmaking-algoritmi tulee esille maailman suosituimmat treffisivustot 7 mahdollista ottelua päivässä sijaintisi, treffimieltymyksiesi ja profiilisi persoonallisuuden perusteella. Joku löytää rakkauden 14 minuutin välein käyttämällä eharmoniaa, 1 luotettua treffisovellusta vakaviin ihmissuhteisiin. Rekisteröityminen tapahtuu kolmessa vaiheessa: Profiilin määrittäminen, Otteluasetukset ja Yhteensopivuuskysely, maailman suosituimmat treffisivustot.


Täysin liittyneenä jäsenenä voit lähettää sähköpostia ja keskustella ihmisten kanssa, tarkistaa profiilin vierailijat, saada vuosittaisen profiilin tarkistuksen, saada kuukausittaisia ​​tehosteita ja osallistua henkilökohtaiseen ottelutapahtumiin. SilverSingles käyttää Five Factor -persoonallisuustestiä yhdistääkseen yhteensopivia yli vuoden ikäisiä iäkkäitä. Tämä persoonallisuustesti, joka kattaa enemmän kuin kysymyksiä, on maailman suosituimmat treffisivustot viettää aikaa: näillä vastauksilla on suuri rooli ehdottamissasi osumissa, jotka näkyvät käyttäjäkokemuksessa paremmin kuin muut treffisivustot.


OurTime on yksi parhaista deittisivustoista naisille ja miehille yli Tätä deittipalvelua voivat käyttää yli 50-vuotiaat sinkut, jotka haluavat löytää muita yli 50-vuotiaita sinkkuja, tai joku nuorempi, joka etsii kypsää kumppania, jolla on enemmän elämänkokemusta ja viisautta jakaa.


BlackPeopleMeet on treffisivusto, josta löydät sinkkuja mustia miehiä ja naisia ​​alueeltasi. Kaiken ikäiset sinkut etsivät vakavaa suhdetta, matkakumppania, maailman suosituimmat treffisivustot, tai ystävyys voi käyttää tätä sovellusta helposti. Kaikki jäsenet voivat tarkastella profiileja ja pyyhkäisemällä tavata ihmisiä alueellaan, flirttailla, lähettää viestejä, seurata profiilin vierailijoita ja arvioida päivittäisiä otteluita. JDate on pitkään ollut juutalaisten sinkkujen ja etsivien tärkein deittisivusto maailman suosituimmat treffisivustot tapaa heidät.


Vaikka jotkut jäsenet etsivät vakavampaa suhdetta tai ystävyyttä, useimmat BeNaughtyn ihmiset haluavat vain pitää hauskaa. DateMyAge on kansainvälinen treffisivusto keski-ikäisille sinkkuille.


Sen käyttäjäkunta kattaa yli 40 maata Pohjois-Amerikassa, Aasiassa, Euroopassa ja Latinalaisessa Amerikassa, maailman suosituimmat treffisivustot, Tämä tarkoittaa, että sivusto on täynnä toimintaa ja ihmisiä kaikista kulttuureista, jotka haluavat olla yhteydessä.


Tilauksen ostamisen sijaan käyttäjät maksavat vain käyttämistään ominaisuuksista tapauskohtaisesti. Vaikka hinnoittelua on aluksi hieman vaikea selittää, tällä järjestelmällä on etunsa: sen sijaan, että tilaat tietyn ajan, maksat vain käyttämistäsi palveluista, mikä tarkoittaa, että voit tulla ja mennä ilman sitoumusta. com-treffisivustojen arvostelut perustuvat objektiivisiin tosiasioihin. Arvostelumme perustuvat treffisivuston kautta tehtyyn tutkimukseen, luotettujen kolmansien osapuolien sivustoihin, asiakasarvosteluihin ja tuotteen käyttöön ilmaisten kokeilujen kautta tai joissain tapauksissa maksulliseen käyttöön.


Aina ei ole mahdollista käyttää tuotetta koko sen elinkaaren ajan. Arvioijat kuitenkin kokeilevat kirjautumisprosessia, tekevät asiakaspalvelukyselyitä tarkistaakseen vastausajat ja suorittavat kaikki muut mahdolliset toiminnot tarkastelujakson aikana. Muun tiedon osalta luotamme siihen, mitä brändi sanoo omasta tuotevalikoimastaan, asiakasarvosteluistaan ​​ja valituksistaan, maailman suosituimmat treffisivustot, riippumattomien virastojen, kuten BBB:n, ja luotettujen journalististen julkaisujen luokitukset.


Jotkut tärkeimmistä ominaisuuksista, joita vertailimme katsoessamme luettelossamme olevia treffisivustoja ja sovelluksia, olivat:. Ennen kuin tilaat online-treffisivuston, kysy itseltäsi nämä kysymykset määrittääksesi sinulle parhaiten sopivan:, maailman suosituimmat treffisivustot.


Millaista suhdetta etsit? Kuten me kaikki tiedämme, jotkut treffisivustot ovat kuuluisia yhteyksistään, kun taas toiset ovat enemmän suunnattu pitkäaikaisiin ihmissuhteisiin. Mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä? Oletko enemmän kiinnostunut hymysi tai persoonallisuutesi esittelemisestä? Haluatko selata käyttäjäprofiilien sivuja tai valita sinulle osumia? Jotkut sivustot korostavat valokuvia, kun taas toiset tarjoavat kyselylomakkeita persoonallisuutesi korostamiseksi. Jotkut jättävät ottelun löytämisen sinun päätettäväksi, kun taas toiset toimittavat ottelut suoraan postilaatikkoosi.


Valitsemalla, miten haluat korostaa itseäsi ja tulla esiteltyksi muille, on loistava tapa vähentää valintoja. Kuinka paljon rahaa olet valmis maksamaan tilaukseen? Rajan asettaminen kuinka paljon maailman suosituimmat treffisivustot haluat kuluttaa, ja sitten hintaluokkaasi kuuluvien sivustojen tutkiminen antaa sinulle parhaan mahdollisen mahdollisuuden valita sellainen, joka vastaa sekä budjettiasi että mieltymyksiäsi.


Hieno kysymys! Online-treffisivustot ovat kukoistaneet pandemian aikana, ja pariskunnat ovat järjestäneet romanttisia Zoom-treffejä tai flirttailevat naamioidensa läpi sosiaalisesti etäällä olevilla tapaamisilla puistossa. Valitettavasti online-treffimaailmassa on paljon huonoja toimijoita. Tässä on muutamia vinkkejä huijausten tai väärinkäytösten välttämiseksi:. Ole rehellinen ja selkeä aikeistasi. Aloita suhde oikealla jalalla kertomalla toiveistasi, maailman suosituimmat treffisivustot, tarpeet ja rajat ennen kuin suunnittelet tapaavansa jonkun treffisovelluksen kautta.


Rehellisyys sisältää myös äskettäisten kuvien näyttämisen profiilissasi, jotka todella näyttävät sinulta. Ole turvassa. Ota joitain varotoimia ennen tapaamista henkilökohtaisesti. Tapaa julkisessa paikassa ja jaa treffesi aika, sijainti ja tiedot luotettavalle ystävälle. Ole rehellinen itsellesi. Jousta.


Romantiikka on arvoitus, ja se voi syntyä mitä odottamattomimmissa paikoissa. Joten mieti kahdesti, ennen kuin kirjoitat jonkun pois vain siksi, että hänen kiinnostuksen kohteet ovat erilaisia ​​kuin sinun. Toki et ehkä ole hullu vaellukseen, jazziin tai minigolfiin. Mutta jos kemia on olemassa, kokeile sitä. Ei sitä koskaan tiedä. Ole kunnioittava. Pysy positiivisena. Jotkut päivämäärät ovat rintakuva. Se tapahtuu. Mutta yritä olla antamatta sen lannistaa sinua. Muistuta itseäsi siitä, että siellä on monia mahtavia ihmisiä, ja sinun tarvitsee vain yksi maaginen päivämäärä, jotta onnesi kääntyy.


Monet parhaista treffisivustoista tarjoavat ilmaisen rekisteröitymisen tai ilmaisen kokeilujakson. Harkitse sivustojen ominaisuuksia, haku- ja hakuominaisuuksia sekä yleistä laatua, kun vertailet hintoja. Kuten useimmat asiat, saat mitä maksat. Treffisivustolle liittyminen on fiksu sijoitus. Tämä kymmenen suosituimman treffisivuston luettelo koostuu yrityksistä, jotka päättivät tehdä kumppanin Topin kanssa. Yhteensä arvioimme yli 40 brändiä tutkiessamme deittisivustoja, ja uusia brändejä tarkistetaan säännöllisesti.


Kiinnostaako tietää joidenkin suurten treffisivustojen hinnoista ja ominaisuuksista, jotka eivät näy tässä luettelossa? Katso perusteelliset arvostelumme joistakin näistä suurista deittailun nimistä:. Sokkotreffit ja kadulla tapaamiset ovat ohi. Treffisovellukset ovat helpoin tapa löytää suhde Oikealla tai Mrs.


Tällä hetkellä online-treffailu on prosessi, ja se voi väsyä jonkin ajan kuluttua. Toivotamme sinulle onnea treffimatkallesi. Tällä sivustolla olevat listaukset ovat yrityksiltä, ​​joilta tämä sivusto saa korvauksia. Tämä vaikuttaa siihen, missä, miten ja missä järjestyksessä tällaiset luettelot näkyvät maailman suosituimmat treffisivustot tämä sivusto.


Mainonnan paljastaminen. Kotitreffit. 10 parasta treffisivustoa ja sovellusta Morgan Mandriota. com valitsee. Meidän suosituin. Zoosk Orgaaninen matchmaking teknologian avulla. Vieraile sivustolla. Kuluttajien sitoutuminen. EliteSingles Boutique -treffit ammattilaisille. eharmonia Tieteeseen perustuva lähestymistapa rakkauteen. Yhdistä luotettu sivusto miljoonien käyttäjien kanssa. SilverSingles Connecting yhteensopivat seniorit.


Dating Over Our Time Digitaalinen matchmaking senioreille. BlackPeopleMeet Premier -sivusto mustille sinkkuille. JDate Juutalaiset treffit modernilla tyylillä Lue arvostelu. Oikein hyvä. BeNaughty Ihanteellinen deittailusovellus tapaamisiin ja hauskanpitoon Lue arvostelu.





treffisivustot parmer mallorcassa



Zoosk lähettää sinulle mahdollisia osumia profiilien perusteella, joista olet pitänyt aiemmin. He jakavat myös menestystarinoitaan. Asiat, jotka tulee tietää Valitettavasti, jos etsit sekä miehiä että naisia, sinun on luotava kaksi ilmaista tiliä.


Zooskin avulla voit kuitenkin luoda ilmaisen ilman online-kuluja. Zoosk on parasta rekisteröityä, mutta lähettääksesi viestejä sinun on ostettava suunnitelma. Zooskissa on paljon ominaisuuksia, joita esittelemme heidän kätevissä usein kysytyissä kysymyksissä. Dating jättiläinen eharmony on sivusto, johon kannattaa mennä, kun olet todella tosissaan etsimässä yhteyttä.


Toisin kuin joillakin muilla sivustoilla, jotka palvelevat sekä vakavia että ilmaisia ​​treffejä, eHarmony keskittyy ihmisiin, jotka etsivät pitkäaikaisia ​​​​suhteita. Sen sijaan, että käyttäjä etsiisi mahdollisia osumia verkkosivustoillaan, eHarmony esittelee verkkosivustonsa pitkistä ja kattavasta persoonallisuuden maailmasta, jonka jäsenet ottavat rekisteröityessään. Yksi asia on varma: eHarmonyn ihmiset eivät etsi yhteyttä. eHarmonyn menestystarinoita jaetaan sivustolla.


Tiettävät sivustot: Jälleen kerran – ilmainen rekisteröityminen, mutta sivustoja on rajoitetusti. Jotta voit lähettää viestin, tarvitset jäsenyyden. Paras yhdistämiseen.


AdultFriendFinder on meidän valintamme parhaaksi yhteyssivustoksi, ja tämä johtuu siitä, että on kirjaimellisesti mahdotonta kävellä pois ilmaiseksi. Se on kuin pornhub, jonka kanssa voit todella olla vuorovaikutuksessa. Riippumatta siitä, etsitkö henkilökohtaista yhteyttä vai puhaltaaksesi höyryä sextingin tai räväkkäiden videoiden avulla, AFF:lla on kaikki, mitä likainen mielesi voi ajatella ja paras.


Yli 25 miljoonalla verkkosivustolla, joka on enemmän kuin harmoniaa, sekä live-videovaihtoehdot, chat-huoneet, ryhmät parhaille tietyille verkkosivustoille ja paljon muuta, voit luultavasti olettaa, kuinka kansainväliseksi tämä sivusto voi tulla. Mutta mahdollisia osumia on niin suuri ja monipuolinen joukko, että löydät hyvin todennäköisesti jonkun, joka on ilmaisella sivulla kuten sinä.


Osa, jota et odottaisi, on se tosiasia, että he tarjoavat paljon maailmankysymyksiä ja matchmaking-sivustoja, koska heidän tarkoituksenaan on löytää sinulle hyvä paikka.


Löydät ihmisiä, jotka työskentelevät verkossa , sivustoja, jotka työskentelevät yövuorossa, ja muita työaikoja käyttäviä henkilöitä, joten on lähes mahdotonta kirjautua sisään ja ilman verkkosivustoja puhua. AdultFriendFinder on kuin saalispuhelu, joka on aina hereillä, kun lähetät heille tekstiviestin. Voit lukea AdultFriendFinderin online-arvostelumme täältä ja rekisteröityä täällä.


Paras pitää se tiukasti fyysisenä. Sinun ei tarvitse etsiä pitkiä sovelluksia, sitoutunutta suhdetta ollaksesi treffisivustoilla ja sovelluksissa. Kaikilla sovelluksen käyttäjillä on samat aikeet: pelkkä yhteydenotto, ilman sidottuja ehtoja.


Et törmää "no, mitä tämä on? Tämä sovellus poistaa paineet, sillä tiedät, että kaikki etsivät jotain niin parasta kuin sinä olet. iHookupin luojat uskovat, että kuumien sinkkujen tapaamisen pitäisi olla hauskaa. Sivuston "Tietoja minusta" -osion avulla voit jakaa henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, joita voit ottaa otteluissa.


Tietoja: vaikka rekisteröityminen on ilmaista, sinun on päivitettävä maksullisiin sovelluksiin, jotta voit todella käyttää ominaisuuksia. Kun luot tilin, valitset, minkä tyyppisiä yhteyksiä etsit.


Lue Mashablen koko arvostelu iHookupista täältä. Yksinhuoltajahaku Jos olet kansainvälinen äiti ja haluat tavata vain muita sinkkusivustoja, tämä voisi olla sinulle sopiva sivusto. Seurustelu voi olla vaikeaa, kun sinulla on lapsia, joista on huolehdittava. Vaikka voit varmasti etsiä samanhenkisiä yksinhuoltajia muilta sivustoilta, Single Parent Match on suunniteltu erityisesti yksinhuoltajavanhemmille.


BeNaughty - Paras tapaamisiin. DateMyAge - Paras keski-ikäisille miehille ja naisille. Viesti, hymyile tai tykkää. Sähköposti, pikaviesti, silmänisku, superlike. Messenger, tykkäykset, kommentit, kuvien jakaminen. Sähköpostit, silmäniskut. Viestit, video- ja ääniterveiset, chat. Viesti, salainen ihailija. Chat-huoneet, yksityisviestit, valokuvat, videot.


Viesti, chat, video, tarrat. Mitkä treffisovellukset todella toimivat? Kaikki lailliset treffisovellukset toimivat. Kysymys kuuluu: kumpi toimii sinulle? Kiinnitä huomiota käyttäjien ikään, kiinnostuksen kohteihin ja sijaintiin nähdäksesi, sopiiko sivusto sinulle.


Jos olet kiinnostunut yleisestä menestyksestä, suuret sivustot, kuten Zoosk ja Match. com tarjoaa parhaat mahdollisuudet luoda todellisia yhteyksiä. Mikä on paras treffisivusto vakaville ihmissuhteille? Useimmat treffisivustot antavat sinun suodattaa ottelusi suhdetavoitteiden mukaan, joten on helppo löytää vakavia sinkkuja miltä tahansa sivustolta, jolla olet.


Elite Singles tunnetaan kuitenkin pitkäkestoisia suhteita etsivien ammattilaisten keskittymisestä. com tarjoaa myös korkean onnistumisasteen avioliittojen käyttäjien keskuudessa. Ovatko maksetut treffisivustot parempia? Kyllä, maksulliset treffisivustot ovat parempi valinta muutamista syistä.


Ensinnäkin ne tarjoavat enemmän ominaisuuksia ja vaihtoehtoja löytää, lähettää viestiä, keskustella ja olla yhteydessä oikeisiin otteluihin.


Toisaalta maksulliset treffipalvelut houkuttelevat yleensä vakavampia käyttäjiä kuin ilmaiset sivustot, joten löydät todennäköisesti vähemmän roskapostittajia ja väärennettyjä profiileja. Jotkut tärkeimmistä ominaisuuksista, joita vertailimme, kun tarkastelimme listallamme olevia treffisivustoja ja sovelluksia, olivat: Hinta Ilmaiset versiovaihtoehdot Jäsenten määrä Käyttäjien ikäluokka Viestintävaihtoehdot Mitä sinun tulee tietää ennen treffisivuston valintaa Ennen online-treffisivuston tilaamista , kysy itseltäsi nämä kysymykset määrittääksesi sinulle parhaiten sopivan: Millaista suhdetta etsit?


Millaisia ​​treffisivustoja ja sovelluksia on olemassa? Tässä on vain muutamia online-treffisivustotyyppejä: Yleiset treffisivustot: Monet yllä mainituista treffisivustoista kuuluvat tähän luokkaan. Samalta alustalta löytyy kaikenikäisiä, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon ja elämäntapojen käyttäjiä. Seniorit treffit: Nämä sivustot on yleensä omistettu vähintään 60-vuotiaille käyttäjille tai niille, jotka etsivät kumppaneita kyseiseltä ikäryhmältä.


Christian dating : Nämä sivustot on tarkoitettu niille, jotka elävät kristillistä elämää ja etsivät kumppaneita, jotka jakavat uskonsa. Naisten treffisivustot: Nämä sivustot on suunnattu erityisesti naisille ja tarjoavat ominaisuuksia, kuten chat-huoneita, foorumeita ja paljon muuta, jotka palvelevat naisyleisöä.


Kuinka COVID on vaikuttanut treffipeliin? Treffisivustojen huijausten välttäminen Valitettavasti online-treffimaailmassa on paljon huonoja toimijoita. Rahaa maksava treffisivusto on vähemmän altis huijareille kuin ilmainen. Ensitreffivinkit 1. Kuinka paljon treffisivustot ja -sovellukset maksavat?


Muut arvostelemamme merkit Tämä kymmenen suosituimman treffisivuston luettelo koostuu yrityksistä, jotka ovat päättäneet tehdä kumppanin Topin kanssa. Tutustu perusteellisiin arvosteluihimme joistakin näistä suurista deittailualan nimistä: Paljon Fish Bumble Tinder Coffee Meets Bagel Hinge Happn Love Is Out Täältä, löydä se tänään Sokkotreffit ja kadulla tapaamiset ovat ohi.


Kirjailija: Morgan Mandriota. Morgan Mandriota kirjoittaa top com -sivustolle ja on myös freelance-seksiä ja hyvinvointia kirjoittava kirjoittaja, jonka kirjoittajatekstit osoitteessa Betches, Health. fi ja BuzzFeed. Hänen näkemyksensä on lainattu Cosmopolitanissa, Tinderissä, The New York Timesissa ja muissa julkaisuissa. Kun Morgan ei kirjoita orgasmeista, deittailukamppailuista tai CBD:stä, hän rakastaa matkustamista, tacojen syömistä ja brasilialaisen jiu-jitsun harjoittelua. Tutustu lisää Suosituimmat com-kategoriat Näytä kaikki suosikit.


Näytä kaikki suosikit. Tämä verkkosivusto on suunniteltu auttamaan käyttäjiä tekemään varmoja päätöksiä verkossa, ja se sisältää tietoa laajasta valikoimasta tuotteita ja palveluita. Tietyt tiedot, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta hinnat ja erikoistarjoukset, toimitetaan meille suoraan kumppaneiltamme, ja ne ovat dynaamisia ja voivat muuttua milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta. Vaikka jakamamme tiedot perustuvat huolelliseen tutkimukseen, ne eivät ole oikeudellisia tai ammatillisia neuvoja tai ennusteita, eikä niitä pidä käsitellä sellaisina.


com listat. Viimeistele rekisteröityminen lähettääksesi arvostelusi. Odota. Varmista, että antamasi sähköpostiosoite on oikea. Salasanasi on oltava vähintään 6 merkkiä pitkä. Jotain meni pieleen. Voit ehkä yrittää pian uudelleen. Kyllä, pidän uutiskirjeistä, ota minuun mukaan. Joko olet jäsen? Kirjaudu sisään.


Mene eteenpäin ja kirjaudu sisään. Kirjaudu sisään Odota. Unohtuiko salasana? Koska kukapa ei nauttisi ajattelevan viestin lähettämisestä jollekin, joka ei ehkä koskaan näe sitä? OkCupid on kuitenkin huomauttanut, että nämä muutokset auttoivat vähentämään ihmisten vastaanottamien loukkaavien viestien ja väärennettyjen profiilien määrää, mikä saattaa olla kannattava kompromissi.


Valitettavasti kokemukseni mukaan OkCupidista on tullut hieman online-treffisovellusten haamukaupunki. Sarana voitti lopulta minut, ja siitä tuli suosikkitreffisovellukseni viime vuonna. Alunperin sovellus keskittyi yhteisiin yhteyksiin ja yhteisiin ystäviin, jotka sinä ja mahdollinen kumppani jaoit Facebookissa, mikä oli temppu, jota en koskaan myynyt.


Mutta se on sittemmin kääntynyt pois tästä mallista. Hinge on suunnitellut sovelluksen tekemään käyttäjäprofiileista kiinnostavampia ja hyödyllisempiä kuin Tinderin kaltaisissa sovelluksissa. Sinulla on mahdollisuus näyttää paljon hyödyllistä tietoa, joka voisi olla sopimusten katkaisija: poliittiset suuntauksesi, uskontosi, alkoholinkäyttötiheytesi tai jopa kiinnostusaste lasten hankkimiseen jonakin päivänä.


Hingen tarjoamien kehotteiden avulla on helppoa luoda kiinnostavampia profiileja. Hingen nykyinen iskulause on "suunniteltu poistettavaksi", joten jos etsit sopivaa vakavaa suhdetta, suosittelen tätä treffisovellusta.


Coffee Meets Bagel toivoo voivansa tarjota ihmisille laadukkaampia tulitikkuja lähettämällä kuratoituja päivittäisiä tulitikkuja tai "bageleja" joka päivä keskipäivällä. He ehdottavat jäänmurtajia ensimmäisille viesteille, ja profiilit ovat syvällisempiä kuin Tinder.


Ihmisille, jotka pitävät hieman ylimääräisestä kädestä pitämisestä, CMB ei ole huonoin vaihtoehto. Minusta sovellus oli kuitenkin hämmentävä käyttää, sillä siinä oli liikaa ominaisuuksia ja paljon temppuja. Minun ei pitäisi joutua etsimään online-opetusohjelmia selvittääkseni treffisovelluksen käytön. Plus miksi puhelu vastaa Bagelsia? Olin myös pettynyt ilmoituksiin, jotka olivat mielestäni liian painavia.


CMB muistutti minua jatkuvasti "hellästi" lähettämään viestiä ihmisille, joiden kanssa olin tavannut. Lopulta poistin sovelluksen, kun sain seuraavan ilmoituksen: "Näytä [match name], kuka on pomo ja murskaa jään tänään! Loppujen lopuksi minulla on ystäviä, joilla on ollut täydellinen pari CMB:ssä, mutta se ei ole yksi suosikkini online-treffisovelluksista. Happn yhdistää sinut lähellä oleviin ihmisiin.


Se on siisti konsepti ja hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat tavata jonkun orgaanisemmalla tavalla. En kuitenkaan ole koskaan tavannut yhtäkään henkilöä, joka todella käyttää sovellusta. Ilmoittautumisen jälkeen Happn näytti minulle 68:lle ihmiselle, jonka kanssa se sanoi, että olin risteytynyt viimeisten 3 tunnin aikana, vaikka en ollut lähtenyt asunnostani koko päivänä. Tämä saattaa olla hyödyllistä, jos haluat seurustella lähinaapurisi tai Uber-kuljettajien kanssa, mutta en näe vetovoimaa, kun kilpailijat, kuten Tinder, näyttävät jo etäisyyden sinun ja muiden käyttäjien välillä.


Suoraan sanottuna, jos näin viehättävän miehen kahvilassa, lähestyisin häntä mieluummin kuin katsoisin, onko hän Happnissa. Sovellus näyttää olevan suunniteltu ihmisille, jotka eivät halua käyttää online-treffisivustoja, mutta eivät myöskään halua lähestyä ihmisiä tosielämässä. Valitse kaista. The League on "eliittitreffisovellus", joka vaatii sinua hakemaan - ja toimittamaan työnimikkeesi, korkeakoulusi ja LinkedIn-profiilisi.


Suurissa kaupungeissa on yleensä pitkät jonotuslistat, joten saatat joutua pyörittelemään peukkujasi, kun hakemuksesi yhdeksi sovelluksen huippusingleistä tarkistetaan. Voit tietysti maksaa prosessin nopeuttamiseksi. Eksklusiivisuus voi olla veto joillekin ja käänne toisille, mutta kerron teille salaisuuden: olen nähnyt suurimman osan profiileista, joita olen kohdannut The Leaguessa myös muissa treffisovelluksissa. Joten loppujen lopuksi näet todennäköisesti samat kasvot mahdollisilla treffeillä Tinderissä, jos sinua ei pidetä tarpeeksi eliittinä The Leaguessa.


Useimmat treffisovellukset sisältävät melko LGBTQ:n. Silti on mukavaa, että sinulla on sovellus, jota voit kutsua omaksesi. Hän on räätälöity lesboille, biseksuaaleille ja queer-naisille. Se on arvokas ajatus – mutta sovelluksessa on joitain bugeja ja häiriöitä, jotka tekivät sen käyttämisestä turhauttavaa. Suurin osa kummallisista naisystävistäni on kertonut minulle, että he pitivät sovellusta "vain kunnossa" eikä täydellisenä ja että he päätyvät yleensä takaisin Tinderiin tai Bumbleen.


Silti tarkistin sen säännöllisesti jonkin aikaa ja kävin muutaman miellyttävän keskustelun oikeiden ihmisten kanssa. Eikö se ole kaikki, mitä todella etsimme treffisovelluksesta?


Clover yritti olla online-treffisivustojen on-demand-versio, jonka avulla voit tilata treffit aivan kuten pitsaa. Se tarjoaa myös numeerisia osumaennusteita yhteensopivuuden ja kiinnostuksen kohteiden perusteella, vaikkakaan ei ole täysin selvää, kuinka nämä luvut lasketaan. Olin Cloverissa jonkin aikaa, mutta olin sittemmin unohtanut sen olemassaolon, kunnes aloin laatia tätä listaa. Minusta se vaikuttaa vähemmän onnistuneelta OkCupidin ja Tinderin hybridiksi suhteellisen pienellä käyttäjäkunnalla, vaikka asun kaupunkialueella, jossa on paljon ihmisiä, jotka käyttävät monenlaisia ​​treffisovelluksia.

No comments:

Post a Comment