Tuesday, December 21, 2021

Somet herts dating personals

Somet herts dating personals



Hallitus jahtaa perään. Tämä tarina näyttää useiden sukupolvien aikana kamppailun tasa-arvon ja aidon demokratian puolesta, joka huipentuu Chilen armeijan presidentti Salvador Allenden todelliseen elämään, kun hän yritti käynnistää sosialistisia uudistuksia. Pahoittelen pitkää viestiä ja muotoilun puutetta. Kuitenkin Somet herts dating personals Puolue on vihamielinen Pohjois-Koreaa kohtaan, somet herts dating personals. Itse asiassa hänestä tuli äskettäin yksi historian nuorimmista julkisen yhtiön toimitusjohtajista. Muutamia keskeisiä kohtia, jotka esitin edellisessä viestissäni, joita käsittelen uudelleen, ovat: "Turvallisten" suurten riskien ottaminen ja pitkän aikavälin investoinnit Suurten riskien ottaminen Yritysten johtamisen tunteminen ja resurssien sijoittaminen tuotteen tekemiseen Oman IP:n työntäminen aloittaa , käydään läpi joitakin näkökohtia päätettäessä pelin luomisesta ja julkaisemisesta palveluna: Riski Tuotantokustannukset Markkinointikustannukset Paikka nykymarkkinoilla Odotetut tulot Jatkuvat kustannukset Optiikka Julkaisun aikakehys Riski HSR ei ole suuri riski.





Meillä on uusinta tekniikkaa



Nollaamme tiedot uusista Hertfordshiren henkilökohtaisista tapahtumista 24 tunnin välein, somet herts dating personals. Ilmaiset online-treffit, ystävät ja hauskanpito. Muista minut Salasanan palautus. Ilmaiset treffiluokitellut ilmoitukset Hertfordshirestä, Yhdistyneestä kuningaskunnasta Loveawake.


com on vakiintunut mutta yhä kasvava Hertfordshiren online-treffiyhteisö niille, jotka etsivät rakkautta ja romantiikkaa. Ota stressi pois paikallisten sinkkujen tapaamisesta kaikenlaisissa suhteissa! Tuhansia Hertfordshiren henkilökohtaisia ​​luokiteltuja mainoksia Loveawakessa. com - ei roskapostittajia tai huijareita, vain todellisia sinkkumiehiä ja -naisia, jotka etsivät toista puolisoaan.


Rekisteröidy ILMAISEKSI kolmessa helpossa vaiheessa ja käytä kuvaluetteloamme aloittaaksesi yhteydenpidon sinkkujen kanssa jo tänään! Pidän lapsista. Oletetaan ja päinvastoin. Olen öljy- ja kaasuinsinööri ja rakastan tavata uusia ihmisiä, kuunnella uusia ideoita, oppia uusia ideoita ja luoda uusia ystäviä.


Aina kun olen vapaa. Voi olla drinkki perjantaina ja jutella ja katsoa mihin se johtaa. Olen kunnioittava ja hyvä huumorintaju etsivät samanhenkistä yritystä.


Ei mitään vakavaa. Vain siitä, että on. Haluan tavata uusia ihmisiä Meillä on uusinta tekniikkaa. Selaa Hertfordshire Personals -palveluita täysin ilmaiseksi ja nimettömänä. Snapchat-tyttöjen henkilöllisyystodistukset Hertfordshiressa Kik Hertfordshiressä Löydä hertfordshirelainen tyttöystävä läheltäsi Hertfordshire-tyttö ystävyyteen Skotlantilaiset sinkkumiehet Hertfordshiressa Hertfordshiressä Keskipitkät miehet Hertfordshire-pojat Whatsapp-numero Hertfordshire-tytöt etsivät naimisiinmenoa. Pikahaku Olen mies nainen.


Etsin miestä naista. näytä vain valokuvakuvat. Pikakuvakkeet Iso-Britannian deittisivusto UK tytöt UK kaverit Selaa jäseniä osavaltioittain: London West Somet herts dating personals Essex West Yorkshire Kent Skotlanti Lancashire Suur-Manchesteri Merseyside Hampshire Manchester Suur-Lontoo Norfolk East Sussex Surrey Lincolnshire Bedfordshire Etelä-Yorkshire Bristol Cheshire Oxfordshire Devon Cambridgeshire Tyne ja Wear Leicestershire Somet herts dating personals Berkshire Northamptonshire West Sussex Yhdistyneen kuningaskunnan osavaltioiden luettelo Yhdistyneen kuningaskunnan kaupungeista, somet herts dating personals.


Pikatilastot Meillä on jäseniä Hertfordshiresta Uusia sinkkuja: 3 hertfordshirelaista naista: hertfordshirelaista miestä: Nollaamme tiedot uusista Hertfordshire-henkilöstöistä 24 tunnin välein.


Salasanan palautus. Läntinen Keskimaa. Länsi Yorkshire. Suur-Manchester. Suur-Lontoo. East Sussex. Etelä Yorkshire. Tyne ja Wear. Länsi-Sussex.





michigan treffit



Etsin miestä naista. näytä vain valokuvakuvat. Pikakuvakkeet Iso-Britannian treffisivusto Iso-Britannian tytöt Iso-Britannian pojat Selaa jäseniä osavaltioiden mukaan: Lontoo Länsi-Midlands Essex Länsi-Yorkshire Kent Skotlanti Lancashire Suur-Manchester Merseyside Hampshire Manchester Suur-Lontoo Norfolk Itä-Sussex Surrey Lincolnshire Bedfordshire Etelä-Yorkshire Lincolnshire Bedfordshire Etelä-Yorkshire Cambhire Cambhire Cambhire Cambhire Cambhire Devonshire Cheshire Oxfordshireesteramp Sussex Yhdistyneen kuningaskunnan osavaltiot listaavat Yhdistyneen kuningaskunnan kaupunkien luettelon.


Pikatilastot Meillä on jäseniä Hertfordshiresta Uusia sinkkuja: 3 hertfordshirelaista naista: hertfordshirelaista miestä: Nollaamme tiedot uusista Hertfordshire-henkilöstöistä 24 tunnin välein.


Salasanan palautus. Läntinen Keskimaa. Länsi Yorkshire. Suur-Manchester. Suur-Lontoo. East Sussex. Etelä Yorkshire. Upeita Gaddesden-persoonallisia. Bourne End Personals. Piccotts End Personals. Gaddesden Row Personals. Pitkä Marston Personals. Hemel Hempstead Personals. Leverstock Green Personals. Little Gaddesden Personals. Northchurch Personals.


Berkhamsted Personals. Potten End Personals. Whelpley Hill Personals. Cockernhoe Personals. Peter's Green Personals. Paljon Hadham Personals. Perry Green Personals. Hadham Cross Personals. Hay Street Personals. High Cross Personals. Puckerridge Personals. Hadham Ford Personals. Collier's End Personals. Bury Green Personals. Patmore Heath Personals.


Little Hadham Personals. Baker's End Personals. St Margarets Personals. Stanstead Abbots Personals. Thundridge Personals. Chapmore End Personals. Upeita Amwell Personals. Epping Green Personals. Pikku Amwell Personals. Newgate Street Personals. Bayfordbury Personals. Hertford Heath Personals. Little Berkhamsted Personals.


Cole Green Personals. Stapleford Personals. Letty Green Personals. Hertingfordbury Personals. Watton-At-Stone Personals. Broadwater Personals. Bragbury End Personals. Hare Street Personals. Hebing End Personals. Woolmer Green Personals. Datchworth Personals. Vanha Knebworth Personals. Bull's Green Personals. Datchworth Green Personals. St Ippollitts Personals. Hall's Green Personals.


St Paul's Walden Personals. Little Wymondley Personals. King's Walden Personals. Breachwood Green Personals. Upeita Wymondley Personals. Upeita Offley-persoonallisia. Letchworth Personals. Wallington Personals. Nuthampstead Personals. Merkitse se vuosi vuodelta Perustuu juurtumattomaan tarpeeseen. Tarkista tarkistaa tarkistaa. Mistä kulmasta?


Ahhhh, tule nyt Joe, et halua katsoa "let it flak" Coin poppia. Tai tekniikkaa. Tai energia Miksi näin? Et pidä puhtaista roduista? He ovat pelanneet vuosia? Joten 5,, V. s ,, loput. En pidä kontrollistasi. Pidin partiossa olevista goffereista, jotka tuotiin kaikilta. Valvotaan mitkä voittajat äänestämällä propagandalla ruokalajin mukaan. Väärästä näkökulmasta, äärettömistä kulmista. En ole plakki, en ole san. Olen täysi saksalainen susi. En ole edes Intian maailmoissa. Kulma. Protestantit osoitteessa ,, plus Punainen kartta Sininen kartta Agarthurin äänestyskartta on se.


Niin sanotaan valtarakenteen pyramidista? Kysymys? Tai sanelu? Kuvakulmani , on 10 tähteä. Vaikka ei koko ympyrä. Ne koulut? He ihmiset Ne suluissa? Voisimme mennä täysin yksityiseen noin vuosien kuluttua. Aidat portit valvonta Ei pahoillani.


Kunpa minun ei olisi koskaan tarvinnut nähdä sitä. Mieluummin istunut ,, Better vin mielestäni se on tämä "menestyslook". Hallitus jahtaa perään. En tiennyt, että hallituksella on tällaiset valtuudet. Eikä valinnan valtuuksia. Varsinkin sellaisissa pelottelunumeroissa Body count nykyinen lohko on tänään klo He voivat ajaa niillä puimuria.


Aseta siru. Täyttää siis 4 vuotta hanskassa. Kaikki naiset, joiden kanssa olen ollut aiemmin, ovat olleet hyvin märkiä seksin tai seurustelun aikana. Jo ensimmäinen kosketus, kun laitoin käteni heidän pikkuhousuihinsa, se oli melkein aina jo märkä, joten totuin siihen. Oletan, että se on normaalia, mutta ei nykyisen kumppanini kanssa. Hän näyttää nauttivan seksistä ja kaikesta, mutta en voi muuta kuin olla tyytymätön, koska kuinka hän voi olla tyytyväinen, jos hän ei ole märkä?


Hän väittää, ettei ole koskaan ennen saanut orgasmia, vaikka entiset kumppanit ovat ostaneet hänelle leluja. Seksi tuntuu todella oudolta, ja erektiota on vaikea saada aikaan.


Näyttää siltä, ​​​​että hän on vain osittain märkä sisältä eikä ollenkaan ulkoa. Onko jotkut tytöt juuri tuollaisia? Vai eikö hän vain ole päällä ja valehtelee minulle? Lähettäjä NodTT32 seksiin [linkki] [kommentit]. Tämä on poisheittotili, koska minulla on nuoria perheenjäseniä tavallisella tililläni.


Olen 20-vuotias mies ja harrastan rentoa seksiä. Syy, miksi kirjoitan tänne, en ole aiheuttaa ongelmia, vaan kuulla toisenlaisen näkökulman, joka voisi mahdollisesti vahvistaa tai muuttaa omaani. Olen siis yliopistossa, ja ensimmäinen prioriteettini on tietysti saada paskani kasaan. Nautin opiskelusta ja minulla menee hyvin, keskimäärin 1. luokka, käytämme tätä Isossa-Britanniassa. Luulen, että kun jään eläkkeelle virallisesta työstä, perustan sienitilan tai jotain paskaa.


Vapaa-ajallani nostan painoja, katson animea, luen, chillaan ystävien kanssa jne. Suunnittelen myös etten koskaan saa lapsia. Nyt hookup-kulttuuri on hyvin yleistä yliopistossani, monet ihmiset päätyvät harrastamaan syy-seksiä ulkoilmien jälkeen. En väitä, että yhteydenpitokulttuuri olisi sinänsä hyvä asia, mutta 20-vuotiaana enkä tosissani suhteissani, se on ollut hyvä asia minulle.


Seksi on minulle erittäin mielenkiintoista, ja nautin nautinnon antamisesta seksikumppanille ja nautinnon saamisesta. Olen ollut YHDELLÄ treffeillä aiemmin, joka oli noin 3 vuotta sitten.


En ole koskaan harrastanut seksiä jonkun kanssa, jonka kanssa seurustelen, koska en ole koskaan virallisesti seurustellut. Tarkoitukseni on se, että jos en johda ketään eteenpäin piilottamalla aikomuksiani ikään kuin haluaisin parisuhteen ja nautin seksistä kuten monet muutkin ihmiset, niin kausaalinen seksi ei näytä olevan minulle pahasta vaan pikemminkin hyvästä.


Ymmärrän, että se voi lopulta tyhjentyä, mutta siihen mennessä olisin mielelläni asettunut kunnolla jonkun kanssa loppuelämäni yliopiston jälkeen. Rento seksi ei ehkä ole parasta kaikille, mutta olen vapauttanut itseni tunteiden kiintymyksestä tai siteistä seksistä. Seksi on vain seksiä ja olen iloinen, että se on olemassa. Selittämäni aseman huomioon ottaen miksi kausaalinen seksi olisi huonoa MINULLE ja muille kaltaisilleni, joita minun sukupolvessani on varsin vähän?


Yritän parhaani mukaan vastata kaikkiin kommentteihin, vaikka voin olla melko hidas. Taas on se aika. On aika katsoa taaksepäin kuluneeseen lukuvuoteen ja päättää mielivaltaisesti, mitkä olivat parhaat subjektiivisessa henkilökohtaisessa mielessä sarjan typeriä palkintoja! Täysi paljastaminen: tämä ei ole luettelo parhaista kirjoista, jotka on julkaistu vuonna, vaan pikemminkin vain kirjoja, joista satuin lukemaan ja joista pidin eniten. Joten saattaa olla joitain kirjoja, jotka on julkaistu alla, mutta suurin osa ei. Bree on musta yliopisto-opiskelija, joka joutuu demoneja tappavien ritarien maailmaan, jotka ovat Pyöreän pöydän ritarien perillisiä.


Oletko koskaan halunnut kirjan, jossa onnistuneesti yhdistettiin Arthurian Legend, systeeminen kritiikki rakenteellisesta rasismista Amerikassa ja tutkimus kolonialismin monimutkaisesta kulttuuriperinnöstä?


Ei, et tietenkään, kuka edes ajattelisi jotain sellaista? Mutta nyt, kun tiedät, että kirja on tehnyt sen, tulet innostumaan kuullessani, että Legendbornin kunnianhimoinen teema on vedetty pois suurella umpikujalla. Vaikka se voi toisinaan olla raskasta, ihastuin nopeasti kirjan älykkyyteen ja taikuuteen. se kääntää sinut tarinansa läpi.


Odotan todella innolla jatkoa. On vain vaikea pakata koko eeppistä tarinaa yhden kirjan pituudeksi, mutta appelsiinipuun luostari liittyy ylistettyjen kirjojen joukkoon, jotka hallitsevat sitä hyvin. Ead on appelsiinipuun luostari sisar, mikä tarkoittaa, että hänellä on taikavoimia ja hän on saanut tehtäväkseen käyttää niitä Inysin kuningatar Sabranin suojelemiseen. Legendan mukaan jos Inysin verilinja kuolee, pahantahtoinen ja kaikkivoipa lohikäärme nousee orjuuttamaan maailman, mutta näyttää siltä, ​​​​että se alkaa jo tapahtua.


Tämän kirjan kieli on niin ihanaa, koska kirjoittaja on kielinörtti, joka näkee paljon vaivaa ja huolellisuutta valitakseen ja luodakseen täydelliset sanat. Hahmot ovat enimmäkseen täysin realisoituja ja hyvin kehitettyjä, vaikka muutamat pitävät hirveänä ja ainoa muu tärkeä kritiikki on, että viimeinen osa tuntuu hieman kiireiseltä.


Silti tällä kirjalla oli tietynlainen masentamaton laatu ja repin koko ajatuksen läpi 3 päivässä. Se on melkoinen tuki, kun luet sivukirjaa. Se ei ole niin laajalti tunnettu ja juhlittu kuin Dispossessed, Left Hand of Darkness tai Earthsea, eikä se sisällä hänen tunnetuimpia novellejaan, mutta tämä on silti uskomaton kokoelma tarinoita. Kuten nimestä voi päätellä, tarinat keskittyvät tutkimiseen ja löytöihin, usein tieteellisiin löytöihin, ja nämä johtavat joihinkin ajatuksia herättäviin skenaarioihin, joissa hahmot joutuvat usein kamppailemaan odottamattomien löydösten moraalisten seurausten kanssa.


Jos olet koskaan lukenut Le Guin -kirjan ennen, tiedät, että olet odottamassa ajatuksia herättäviä tarinoita, joissa on upeaa proosaa, ja tämä varmasti täyttää odotukset. Chiang tunnetaan luultavasti parhaiten tämän kokoelman nimiteoksesta Story of Your Life, josta tuli Arrival-elokuvan pohja.


Sanon, että Story of Your Life on ehdottomasti tämän kokoelman paras yksittäinen artikkeli, mutta useimmat muut tarinat ovat melko lähellä yhtä hyviä. Chiang todella haluaa tutkia matematiikkaa ja tieteellisiä paljastuksia, mutta se ei ole hänen ainoa painopisteensä. Olin melko yllättynyt, kun yksi hänen tarinoistaan ​​päätyi äärimmäisen älykkääksi pohdinnaksi Jobin kirjasta ja siitä, mitä todellisen hurskauden täytyy tarkoittaa. Se on varmasti erittäin tieteellistä raskasta, mutta hän lähestyi kaikkea tavalla, joka minusta teki siitä vakuuttavan, ja hän onnistui aina keskittämään mielenkiintoisia hahmoja melko perusteltuihin konflikteihin.


Under the Whispering Door, kirjoittaja TJ Klune – "Ohhhh, so that's what That Ghostly Moaning Was" -palkinnon voittaja. House in the Cerulean Sea oli niin ihanaa luettavaa viime vuonna, että olin innoissani kuullessani, että tulossa on toinen Klune-kirja ulos niin nopeasti. Under the Whispering Door ei ole aivan samalla tasolla kuin hänen suuri hittinsä, mutta sillä on silti paljon tarjottavaa ja nautin siitä melko vähän. Wallace Price kuolee ilman ystäviä, hän oli eräänlainen ällö ja viedään eräänlaiseen hämärään, jossa hän asuu aaveena teekaupan omistajan Hugon kotona.


Wallacen odotetaan siirtyvän pian tuonpuoleiseen, mutta hän rakastuu pikkuhiljaa Hugoon ja oppii olemaan vähemmän tyhmä, mikä saa hänet haluamaan tarttua elämään entistä enemmän. Päätös ei ole suuri yllätys kenellekään, joka on koskaan lukenut tai nähnyt Joululaulun, mutta tarina on ihana romanssi, jossa on erittäin hauskoja hetkiä. Se on täynnä kaikkea sitä makeutta ja sydäntä, jota olen tottunut odottamaan Klunen tarinalta.


Midnight Bargain, kirjoittanut CL Polk – "Gentlewoman's Guide to Summoning a Demon for Fun and Profit" -palkinnon voittaja Polkista on tullut viime vuosina kaasulamppufantasian suosituin kirjailija, ja hän tuli viime vuonna vahvasti esiin ehkä parhaalla romaanillaan tähän mennessä. Kirjassa tarkastellaan ajatusta naisten oikeuksien puutteesta niiden linssin kautta, joilla naisilla on taikavoimansa, jos heistä tulee äitejä. Sankaritarmme Beatrice Clayborn haluaa epätoivoisesti tulla arvostetuksi maagiksi, mutta hänen avioliittonsa aika lähestyy ja hän pelkää menettävänsä itsenäisyytensä.


Hän kutsuu demonin auttamaan häntä löytämään tavan tulla suureksi maagiksi, mutta huomaa yllättäen myös rakastuvansa reippaaseen jalokseen, joka on myös kiinnostunut hänestä. Kirja on täynnä hyvää maailmanrakennusta, ja siinä on fantastinen päätösluku, joka sisältää yhden hauskimmista hetkistä, joita olen nähnyt fantasiassa tänä vuonna. Se on ehdottomasti loistava mietiskelu siitä, mitä tasa-arvo tarkoittaa ja kuinka se realistisesti tulee saavuttaa.


Lisäksi hahmot ovat melko hauskoja ja kaikki rakastavat pahaa aiheuttavaa demonin apuria? Voi poika, rakastan eskapistista fiktiota! Tämä tarina näyttää useiden sukupolvien aikana kamppailun tasa-arvon ja aidon demokratian puolesta, joka huipentuu Chilen armeijan presidentti Salvador Allenden todelliseen elämään, kun hän yritti käynnistää sosialistisia uudistuksia. Se on synkkä kirja, jonka juuret ovat Latinalaisen Amerikan todellisessa historiassa, enkä ollut varautunut siihen, kuinka tärkeä se olisi kotimaani Yhdysvaltojen nykyisen poliittisen ilmapiirin kannalta.


Se voi varmasti olla joskus vaikeaa luettavaa tästä syystä, mutta se on melko voimakas ja päättyy toiveikkaasti siihen, kuinka mennä eteenpäin ja korjata menneisyyden vääryydet syvästi jakautuneessa kansakunnassa. Sanon, että tämä on yksi vähiten fantasiakirjoista listallani, toismaailmalliset elementit rajoittuvat melko pitkälti siihen, että yksi hahmo on puolipsyykkinen, mutta se on silti hienoa luettavaa. Snow Child sijoittuu Alaskan erämaahan, jossa iäkäs pariskunta löytää tundralta yksin asuvan salaperäisen lapsen, jonka he uskovat olevan jonkinlainen henki.


He kasvattavat hänet tyttärekseen, ja siinä se suurimmaksi osaksi jääkin. En voi sanoa enempää ilman spoilereita. Lähinnä proosaa. Kirjassa itsessään ei ehkä ole paljoakaan juoni, mutta uskomaton kirjoitus onnistuu välittämään talvisen luonnonvaraisen taian tunteen, vaikka muu osa kirjasta leijuu, kuinka paljon tämä perustuu todellisuuteen.


Kirja on täynnä pieniä itsetutkiskeluisia tunnehetkiä, jotka tekevät jokaisesta hahmosta mielenkiintoisen ja tuntuvat täysin muodostuneelta. Se on vielä hieman hidasta luettavaa, mutta jos pidät rauhallisesta tahdista ja hyvästä kirjallisesta proosasta, se on tutustumisen arvoinen. Butler tekee myös hienoa työtä osoittaen, kuinka suuri myötätunto näitä avaruusolentoja kohtaan tekee päähenkilöstä Lilithin sosiaalisen hylkiön, jota muut ihmiset pelkäävät suunnattomasti.


Vaikka on outoja hetkiä, joiden näen olevan liikaa joillekin ihmisille, jotka näkevät palkinnon nimeni yllä, minusta tämä on niin filosofisesti mielenkiintoinen kirja ja ehdottomasti yksi Butlerin parhaista. En ole varma, miten tämä luokitellaan. Osittain metafiction, osa huumereissu mennyt huonosti ja osa fantasiaa. Tämä kirja on villi sarja tarinoita, jotka ovat romaanin ja novellikokoelman välissä. Jos etsit kirjasta absoluuttista merkitystä, tämä on ehdottomasti väärä luku, mutta jos pidät oudosta maailmanrakennuksesta, joka on oudon mukaansatempaava ja hyvin kirjoitettu, tämä on loistava valinta.


Kunniamaininnat The Calculating Stars kirjoittanut Mary Robinette Kowal - "Mental Health is Important" -palkinnon voittaja En yleensä ole hard scifin fani. Huomaan usein, että tieteellisen kurinalaisuuden kasvaessa asiat, joista välitän enemmän fiktiossani, kuten hahmot ja teemat, alkavat usein horjua.


Onneksi näin ei ole tämän kirjan kohdalla. Elma York on vakuuttava sankaritar, joka haluaa olla astronautti, mutta valitettavasti se on s. Hänen pätevyytensä houkuttelee ihmisiä hitaasti asiansa eteen, mutta hän ei voi päästä eroon jatkuvasta pelosta ja itseepäilystä, joka vaivaa häntä ensimmäisenä naisena, jolla on edes mahdollisuus olla astronauti. Vaikka suuri osa romaanista keskittyy tieteelliseen ongelmanratkaisuun, todellinen painopiste on aina Yorkin henkisessä rasituksessa mahdottomien standardien täyttämiseksi, ja tämä draama auttaa nostamaan työtä osoittamalla, kuinka epäoikeudenmukaiset yhteiskunnalliset odotukset voivat heikentää osaamista.


Shelley, joka tuli aurinko, Shelley Parker-Chan - "Best Historical Fanfic" -palkinnon voittaja Entä jos ensimmäinen Ming-keisari oli todella nainen, joka naamioitui mieheksi varastaakseen murhatun veljensä kohtalon?


Ei, tämä ei ole minun vainoharhainen salaliittoteoriani, sikäli kuin tiedät, tämä on kiehtova juoni She Who Become the Sunista. Luulin, että tarinalla oli hieman vaikeuksia kääntää historiallisten tapahtumien todellisen maailman sekvenssi uudeksi tahdiksi, mutta pidin maailmanrakenteesta ja juoni kiinnosti minua johdonmukaisesti. The Chosen and the Beautiful, kirjoittanut Nghi Vo - "Best Literary Fanfic" -palkinnon voittaja Minusta tuntuu hieman pahalta, että kolmesta valinnastani tällä listalla, kaksi niistä on pudonnut kunniamaininnoilla.


Valitut ja kaunis on uudelleenkertomus Suuresta Gatsbystä Jordan Bakerin näkökulmasta, joka on kuviteltu uudelleen vietnamilaiseksi siirtolaiseksi. Vo käyttää näitä parannuksia tutkiakseen 20-luvun rasismiin ja seksismiin liittyviä kysymyksiä, joita alkuperäisessä romaanissa katsottiin, mutta joita ei koskaan kuulusteltu kokonaan.


Minusta se on hienoa luettavaa ja että Vo on lahjakas proosastylisti, mutta sillä on ehdottomasti oma vetovoimansa, enkä ole varma kuinka paljon ihmiset, jotka eivät ole lukeneet The Great Gatsbyä, välittävät siitä. Stephen Graham Jonesin ainoat hyvät intiaanit - "The Real Monster Was Man" -palkinnon voittaja En lue paljon kauhukirjoja, joten en ole asiantuntija siinä, mikä tekee kauhukirjasta mahtavan, mutta tämä tuntui mahtavalta kauhukirjalta.


Tarinassa keskitytään kostonhimoiseen hirvenhenkeen, joka tulee tappamaan metsästäjät, jotka tappoivat sen vasikan huvikseen, ja tarina keskittyy todella eläinten julmuuteen, ympäristön tuhoamiseen ja rasismiin alkuperäisasukkaisiin.


Jones on kuvien mestari ja voi järkyttää sinut pelkällä kuvauksella tasangoilla puhaltavasta tuulesta. Se on kammottava tarina, jota voi joskus olla vaikea lukea, mainitsinko eläinjulmuuden?


mutta se on erittäin voimakas, jos sinulla on vatsa selviytyä jostain raa'asta veristä. Empire of Gold, SA Chakraborty - "Katso? Luen joskus jatko-osia" -palkinto Daevabad-trilogian päätelmät pitävät todella kiinni. En lue paljon jatko-osia, koska monet tarinat kokevat nopeasti pienenevän tuoton mielenkiintoisissa tiloissa. Olin huolissani, että tämä voisi tapahtua täällä, koska Daevabad-romaanit olivat aina jongleeraneet kaupungin monimutkaista sisäpolitiikkaa uhkaavan ulkoisen uhan kanssa, ja pelkäsin, että kirja ei ehkä pysty ylläpitämään tätä tasapainoa.


Loppujen lopuksi Game of Thronesin viimeisen kauden suuri epäonnistuminen oli, että se ei pystynyt pitämään yllä monimutkaisia ​​sisäisiä konflikteja suurien eksistentiaalisten uhkien edessä. Onneksi Chakraborty onnistui jatkamaan tasapainoilua sekä taitavasti, ja jos mikä tahansa, teki ulkoisen uhan alistuvan sisäpolitiikalle, jonka uskoin todella toimivan. Kaikki hahmot eivät päätyneet sinne, minne odotin, mutta uskon, että heillä oli tyydyttäviä matkoja, ja suosittelen ehdottomasti trilogiaa kaikille eeppisen fantasiafaneille, jotka haluavat poliittisen juonittelunsa pysyvän kiehtovina ja monimutkaisina loppuun asti.


ETA: jostain syystä lisäämäni kuvat näyttävät rikkoutuneen. Noh. ETA 2: En näytä saavan kuvia toimimaan liitteenä. Mikä on sääli, mutta tässä on Imgur-linkki niihin, jos haluat. Se on kirjaimellisesti vain kannet yhdessä, joten se ei ole suurin juttu. lähettäjä kjmichaels Fantasylle [linkki] [kommentit]. Hei, en ole varma, sopiiko tämä postata tänne. Jos ei, ohjaa minut uudelleen: olen f 25 ja tässä vähän taustatarinaa, jos se asettaa taustan hieman paremmin?


Meillä on ollut ylä- ja alamäkiä, ja hän on itse asiassa ensimmäinen poikaystäväni ja myös hän, joka myös menetin neitsyyteni. Olemme myös kulttuurisesti erilaisia ​​ja tiedän, että hänellä on ollut aikaisempaa kokemusta ja suhteestamme hän on kertonut minulle olevansa kiinnostunut DDlg:stä, mutta kun otan asian esille, hän olisi todella kaukana minusta. En ole varma mitä tehdä, ja haluan täyttää sen seksuaalisen nautinnon hänelle ja itselleni, olen aina valmis kokeilemaan uusia asioita ja hänen ansiostaan ​​löysin kiinnostukseni myös yhdynnän kautta.


Tiedän, että hänellä on ollut tämä aiemmin toisen tytön kanssa, kun seurustelimme, ja kutsuin häntä siihen. Hänen vastauksensa oli, että hän ei tiennyt, että toisen tytön kanssa puhumista seksuaalisesti pidettiin "petoksena", ja hän itse asiassa lopetti puhumisen hänelle. Haluan olla henkilö, jonka kanssa voin tehdä tämän, enkä halua löytää itseäni puhuvan toiselle tytölle, jonka lalafairychords on lähettänyt DDlgAdvicelle [linkki] [kommentit].


Pahoittelen pitkää viestiä ja muotoilun puutetta. Kirjoitan tätä puhelimellani lentokoneesta. Aluksi totean, että isäni on pitkään ilmaissut paheksuntaa GF:ääni, koska hän on kotoisin eri kulttuurista. Tapasimme lukiossa ja olemme olleet yhdessä 4.


Mahdollisesti olennainen tieto on, että isäni oli äidin poika, kunnes hän uhkasi usein toistuvasti, että jos tiedot suhteestani pääsisi isoäitini, se tappaisi tämän ja hän kuolisi sen seurauksena.


Ostin sormuksen kuukausia sitten ja olen kyllästynyt odottamaan perheeni, tarkemmin sanottuna isäni hyväksyvän kumppanini. Toivoin alun perin kosivani GF:lle tämän edellisen kiitospäivän luona, kun olin vierailemassa hänen vanhempiensa luona ja saivat jo siunauksensa. Pyysin vanhemmiltani heidän siunauksiaan ennen kiitospäivän vierailua, mutta isälle tuli kohtaus siitä, kuinka rasitin häntä paljon hänen äitinsä heikkenevän terveyden lisäksi ja odotin tulevaa ulkomaanmatkaa isoäitini luokse. valmiiksi.


Hän vihjasi jatkavansa "keskustelua" aikeista kosia matkan jälkeen ja myönsi avoimesti, että olisi mieluummin järjestänyt avioliiton. Menimme riidelle tästä, mutta myönsin ja sanoin, että annan hänen olla rauhassa ulkomaanmatkaa varten, mutta aioin ehdottaa mitä tahansa, jouduin jo alkuvaiheessa ottamaan paljon vapaata työstäni tehdäkseni tämän ulkomaanmatkan. kuukausi.


Isoäitini kuitenkin meni odottamatta matkan aikana viikko saapumisemme jälkeen. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut viettää onnellista aikaa hänen kanssaan ja saada vapaan tietoisuuden siitä, että hän ohitti tietämättäni "skandaalistani". Osallistuin juhlan tärkeisiin osiin, mutta minun piti palata kotiin aikaisin, jotta pääsisin karanteeniin ja palasin töihin.


Isäni päätti jäädä vielä muutamaksi viikoksi suorittaakseen loput rituaalit. Kotimatkallani sain tietää, että tänä ulkomailla ollessani kaksi läheistä ystävääni ystäväporukassa kihlautui. Kuten alun perin aioin ehdottaa ennen kuin he tekivät, tällainen sattui. Ajattelen nyt mennä eteenpäin ja kosimaan kumppaniani joskus lähiviikkoina odottamatta ensin keskustelua isäni kanssa, hän ei palaa ajoissa, mutta en ole varma, onko se: 1 välinpitämätön isälleni kosia kun ei ole kulunut edes kuukautta isoäitini hautajaisista 2 töykeä kosi pian ystävieni kihlauksen jälkeen 3 impulsiivista kosimissuunnitelmien nopeuttamista ja tämä on punainen lippu TL:DR: Kumppani ja minä olemme puhuneet hankkimisesta kihloissa jonkin aikaa ja olen varma, että hän sanoo kyllä.


En halua odottaa liian kauan ja satuttaa häntä, mutta myös tunnen, että isäni saattaa ansaita kunnioitusta äitinsä menettämisen johdosta. Muutamia keskeisiä kohtia, jotka esitin edellisessä viestissäni, joita käsittelen uudelleen, ovat: "Turvallisten" suurten riskien ottaminen ja pitkän aikavälin investoinnit Suurten riskien ottaminen Yritysten johtamisen tunteminen ja resurssien sijoittaminen tuotteen tekemiseen Oman IP:n työntäminen aloittaa , käydään läpi joitakin näkökohtia päätettäessä pelin luomisesta ja julkaisemisesta palveluna: Riski Tuotantokustannukset Markkinointikustannukset Paikka nykymarkkinoilla Odotetut tulot Jatkuvat kustannukset Optiikka Julkaisun aikakehys Riski HSR ei ole suuri riski.


En pitäisi sitä edes riskinä. Käydään läpi joitakin suuria riskejä, joita HI3:lla ja jossain määrin GGZ:llä oli ja jotka kuvailin edellisessä viestissäni, että HSR ei. Genre Aloitetaan ensin genrestä HI3 ja GGZ, joka on scifi. Mitä tämä tarkoittaa?? Vaikka HI3 on ​​yksi ainoista sci-fi-gacha-peleistä, sen on silti voitettava sci-fin suosioerot. Scifi ei vain ole niin suosittua fantasiaan verrattuna, ja jatkuu edelleen tähän asti. Kuvittele, jos kaikki GI:ssä on samaa paitsi scifiä.


Olisiko GI ollut yhtä suosittu kuin se on? Luultavasti ei. Yksinkertaisesti sanottuna se ei ole enää riski, koska gacha-pelien suhteen fantasiagenre on ylikyllästetty. jotka sisältävät scifiä, voidaan tehdä hyvin. Myös genren suosio tulee todennäköisesti kasvamaan. HSR:n scifi ei ole enää riski. Markkinat ovat ylikylläiset fantasiagenrepeleistä. Olet jo nähnyt tänä vuonna ilmestyvän monia gacha-pelejä, jotka ovat scifiä, ja näemme varmasti lisää, sitten saamme ylikylläisen scifi-pelejä ja kierre jatkuu.


Pelityyppi HI3 on ​​toimintahack 'n' slash -peli. Tämä peli julkaistiin alun perin mobiililaitteella. Kun ajattelet mobiilipeliä, ajattelet yleensä peliä, joka on ajanvietettä ja jonka pelaaminen ei vaadi paljon vaivaa. HI3 ei ole sellainen peli. HI3 vaatii jatkuvaa keskittymistä ja huomiota pelatessasi. Sinulla on peli, jonka pelattavuus ei houkuttele suurinta osaa väestöstä, jolle se on suunnattu pitkäkestoiseen pelaamiseen.


Tämä riski ei ole enää totta tyypillisen vuoropohjaisen taistelusi ylikyllästymisen vuoksi, joten ihmiset haluavat jotain tuoretta. Tekniikka on kehittynyt, joten voit saada korkealaatuisia 3D-malleja ja erikoistehosteita, jotka ovat helpommin käytettävissä.


HSR on vuoropohjainen 3D-roolipeli, jossa on sekoitus vankityrmien tutkimista. Tämä muistuttaa perinteisiä JRPG-pelejä. HSR on vuoropohjainen ja automaattinen. Tämä ei ole mitään uutta gacha-pelien maailmassa, ja vuoropohjaisia ​​pelejä pumpataan edelleen, vaikka näyttää siltä, ​​​​että yritykset yrittävät nykyään tuottaa pelejä, jotka sopivat tiettyihin markkinaraon.


Asia on siinä, että vuoropohjaisilla peleillä on jo valtavat markkinat. Toinen asia on vankityrmien tutkiminen. Jotkut ihmiset pitävät tutkimisesta, kuten GI näkee. Dungeon-tutkimusta voidaan verrata avoimen maailman tutkimiseen, jos se tehdään oikein. Käyttäjä, tarina ja hahmot Toinen asia on se, että pelissä itsessään ei ole miespuolisena päähenkilönä pelaajaa, ja peli viittaa käyttäjään kapteenina ja muistaakseni ennen kuin pari ensimmäistä lukua muokattiin Reburn-tapahtumasta, pelaaja on Valkyriesin kapteeni päätarinassa oli kaanoni APHO:n lisäksi, mutta se on enemmän sivutarina ja julkaistiin paljon myöhemmin.


IMO:ssa ei ole miespuolisia gacha-hahmoja eikä miespuolista päähenkilöä. Mutta käyttäjän pitäminen enemmän tarinan tarkkailijana sen sijaan, että hän olisi osa tarinaa, on IMO:n riskialtista, mutta tämä otettiin käyttöön myöhemmin. Meillä on itseään lisäävä hiljainen päähenkilö, jonka oletan, että käyttäjä voi valita miehen tai naisen. Pelissä on erilaisia ​​mies- ja naispuolisia gacha-hahmoja.


Olen varma, että pelissä on vihjailuja, mutta se tulee olemaan "kevyt". Säilytä nykyiset HI3:n ja GGZ:n "laivat" HSR miHoYossa. Se on eri tarina. En ole kokenut GGZ:n tarinaa, mutta GGZ julkaistiin vuonna ja HI3 vuonna Ja kun ajattelen Kiinaa silloin ja nyt, en usko, että KKP on liian ihastunut aiheeseen, fiktiota tai ei.


Epäilen, että he lisäävät todella raskaita vihjauksia HSR:lle tai ehkä he tekevät? Ja markkinat ovat osoittaneet, että ihmiset käyttävät edelleen rahaa uusiin vuoropohjaisiin peleihin. Lopullinen riski on se, voiko miHoYo tehdä HSR:stä houkuttelevan ihmisille. Tietysti heidän on tehtävä uusia järjestelmiä esim. taistella ja lisätä ja tehdä säätöjä, mutta mitä olen nähnyt, he vain ottivat melkein kaikki olemassa olevat järjestelmät, jotka ovat soveltuvia GI: ssä, ja lyöivät ne HSR: ään.


Pommin hinta oli GI, ja HSR on täällä keräämässä palkintoja. Olen varma, että sen valmistaminen maksaa edelleen paljon, mutta en voi kuvitella sen olevan enemmän kuin GI. Ja sen ulkonäön perusteella, kuinka he pelaavat peliä esiintyneiden alueiden suhteen, aika alueiden luomiseen on vähemmän kuin GI.


Markkinointikustannukset Alkuperäinen tunteeni on, että en usko, että he käyttävät yhtä paljon rahaa HSR:n markkinointiin kuin GI.


IRL-mainokset Aasian maissa jne. Minun on vaikea uskoa, että he laittavat IRL-mainoksia länsimaihin, mutta mitä enemmän ajattelen sitä, sitä enemmän näen heidän tekevän niin. Loppujen lopuksi en usko, että HSR on peli, miHoYo haluaa epätoivoisesti kaiken tyyppisten ja taustaisten ihmisten pelaavan GI:hen verrattuna. Näin ollen he kuluttavat vähemmän markkinointiin verrattuna GI:hen.


miHoYolla on pelejä, joita he markkinoivat voimakkaasti, en vain usko, että HSR on yksi niistä. Kirjoitin tämän osan edellisen osan pari viikkoa sitten. Ajattelin aihetta paljon enemmän, ja mielipiteeni on hieman muuttunut. Suuri osa tästä liittyy pelin tyylilajiin HSR, joka on vuoropohjainen sci-fi. IMO:n vuoropohjaiset pelit eivät ole yhtä suosittuja nuoremmille kuin reaaliaikaiset pelit. Mutta silti on niin monia suosittuja vuoropohjaisia ​​pelejä, esim.


Joten mitä lopulta ajattelen on, ketä kiinnostaa, jos se on vuoropohjainen. miHoYolla on varat kuluttaa paljon mainoksiin, mutta pelkkä raha ei tee siitä hyvää taloudellista päätöstä. Luulen, että heillä on useita IRL-mainoksia länsimaissa. Viimeinen asia, jonka mainitsen, on, että monet ihmiset tietävät nyt, mitä pelejä miHoYo tekee. Gacha pelit. Puhuin tästä "Controversies"-osiossa edellisessä viestissäni "Genshin Impact harhaanjohtava mainos" alla, mutta ihmiset eivät tienneet, että GI tulee olemaan gacha-peli ennen kuin peli oli julkaistu.


Mutta nyt kun HSR julkaistaan, ihmiset tietävät, joten he ovat paljon varovaisempia HSR:n suhteen. Paikka nykyisillä markkinoilla Ajattelin aluksi, eikö siellä ole jo niin paljon vuoropohjaisia ​​gacha-pelejä?


He tekivät myös uuden listan Fandomille, mutta tapa, jolla he asettivat sen, on IMO:n huono. Tässä on joitain tilastoja luettelosta: Listalla on pelejä 69 Tiedot voitaisiin koota nähdäksesi trendit ajan mittaan. Minun pitäisi myös tarkentaa, minkä tyyppisistä vuoropohjaisista peleistä puhun, koska "vuoropohjainen" on yleistermi niin monelle erilaiselle pelityypille.


korttipelit, shakki, tammi, pelit kuten Pokémon, pelit kuten Fire Emblem, pelit kuten vuoropohjaiset Final Fantasy -pelit.


Jos peli sisältää vuorottelun, se on vuoropohjainen peli. Tässä ovat peruskriteerit vuoropohjaisille peleille, joista puhun aina, kun käytän "vuoropohjaista" tämän viestin loppuosassa, puhun peleistä, jotka täyttävät seuraavat kriteerit, ellei toisin mainita: Käyttäjällä on Yksikköluettelo Yksiköillä on tilastot, kyvyt ja eteneminen Käyttäjä voi muodostaa yksiköistä koostuvia puolueita Käyttäjä käyttää yksiköiden ryhmää vuoropohjaiseen taisteluun toisen yksikköryhmän kanssa voi olla tekoälyohjattu Taistelussa olevat aktiiviset yksiköt eivät ole satunnaisesti valitut pelin sisäisen järjestelmän vuoksi. Haluaisin myös huomauttaa, että tyypillisesti vuoropohjaisissa gacha-peleissä on jonkinlainen automaattinen ja joissakin ei-vuoropohjaisissa peleissä myös, joten mitä eroa on vuoropohjaisissa peleissä peli vs. auto battler?


Ei oikeastaan ​​mitään. HSR on: 3D Anime -tyylinen sci-fi Peli ei ole avoin maailma, vaikka siinä onkin joitain melko suuria esiintymäalueita. Ulkonäöltään se pelaa kuin perinteinen JRPG. Pohjimmiltaan HSR on anime-tyylinen 3D-scifi-vuoropohjainen peli. Huomautan myös, että HSR:n 3D-mallit koostuvat ensisijaisesti realistisista ihmissuhteista ts.


ei chibi tms. Mitkä muut olemassa olevat tai tiedossa olevat tulevat pelit täyttävät nämä kriteerit? Päältäni en voinut ajatella yhtäkään. Gacha-lista näytti sellaisen, mutta se peli oli 2D ja sitä ei ole enää olemassa. Google-haku ei auttanut. Joten HSR:llä ei ole suoraa kilpailijaa. Tietääkseni olemassa olevat pelit ovat: EH E7 jne. Toinen peliryhmä, josta puhun, ovat pelejä, jotka perustuvat suosittuihin franchising-sopimuksiin.


Selvitetään tässä. Tai niiden jatkuva tehohiipuminen on aika huono. Tällaisia ​​pelejä kuljettavat yleensä vain franchising-sopimukset, joihin ne perustuvat.


Tämäntyyppiset pelit muodostavat myös suuren osan markkinoista käyttäjien kannalta. Jos he kokeilevat HSR:ää ja pitävät siitä, hienoa. Jos ei, se on hyvä. Mutta yhdelle pelille omistautuneiden käyttäjien kohdalla se on erilainen tarina. Millä todennäköisyydellä nämä käyttäjät yrittävät HSR:ää?? HSR:stä kiinni? HSR-kulutus? Olen ymmärtänyt, että nämä käyttäjät eivät todennäköisesti anna HSR:lle vuorokaudenaikaansa.


Ennen kuin aloitan tämän osion, haluaisin huomauttaa, että EH on viime aikoina käynyt läpi suuria muutoksia kaudella 5, mikä johtuu luultavasti siitä, kuinka huonosti sillä meni. Pääasia on, että se kopioi monia E7:n järjestelmiä, mikä tekee EH:stä olennaisesti E7:n "kloonin". E7 on HSR:n tärkein kilpailija. HSR seuraa GI-reittiä ja kohdistaa satunnaiseen yleisöön. Sellaisenaan pelaaminen on asioiden yksinkertaista ja helposti ymmärrettävää.


En näe, että HSR:llä olisi minkäänlaista PvP:tä. Heillä ei myöskään ole kymmeniä melko hyödyttömiä yksiköitä, joita saa foddecollection-tarkoituksiin, vaikka olen sitä mieltä, että varsinkin kun asiat näyttävät toimivan HSR:ssä juuri nyt, että yksiköiden vähäisyys on huono puoli GI:ssä, alkuainereaktiot ovat avainasemassa. joukkueissa.


Jopa yhden yksikön poistaminen eri elementistä muuttaa tiimisi kokoonpanon dynamiikkaa. Ja en usko, että suurin osa E7-käyttäjistä täytä näitä kriteerejä. IMO HSR on tarkoitettu ihmisille, jotka kokeilivat GI:tä, mutta eivät pitäneet siitä sen taistelupelaamisen vuoksi, ja haluaisivat mieluummin vuoropohjaisen pelin. Se on myös ihmisille, jotka kokeilivat E7:ää ja eivät pitäneet siitä, mitä muuta vaihtoehtoa heillä on?


Odotetut tulot Tulot on mielenkiintoinen asia, koska emme tiedä kuinka paljon rahaa miHoYo-pelit tienaavat ja tämä koskee myös muita pelejä.


Ainoa länsimaissa laajalti käytetty "luotettava" tietolähde on Sensor Tower. Onko anturitorni tarkka? Jossain määrin. Onko meillä muita "luotettavia" lähteitä?? Mutta lähden vain Anturitornista, koska se on hyvin tiedossa.


Huomaa, että Sensor Tower tukee vain tiettyjen alueiden Androidia ja iOS:ää. Joten GI:n tapauksessa Sensor Tower ei ota huomioon muita maksualustoja i. Aion olettaa, että suuri osa GI:n tuloista länsimaissa tulee PC:ltä. Joten tässä on kolme pääkysymystä: Saako HSR enemmän kuin GI?


Tekeekö HSR enemmän kuin HI3? Tekeekö HSR enemmän kuin E7? Kun sanon, että ansaitse enemmän, tarkoitan, että ansaitset enemmän rahaa keskimäärin ajan myötä. En usko, että HSR tienaa enemmän kuin GI, koska HSR on vuoropohjainen, scifi, ei avoin maailma, ja oletan, että he eivät kuluta niin paljon mainoksiin verrattuna GI: hen kuin muut. päivä kuluu mielestäni he kuluttavat enemmän..


Uskon, että HSR tuottaa enemmän kuin HI3, koska HSR on pohjimmiltaan vuoropohjainen GI Honkai-maalilla. Se on suunnattu satunnaiselle yleisölle, sen sosiaaliset teemat hyväksyvät valtaosa ja pelijärjestelmät ovat helposti seurattavia ja yksinkertaisia. Nyt miljardin dollarin kysymys, johon sijoittajat pelaajat haluaisivat tietää vastauksen. Jos olet koskaan pelannut E7:ää, ymmärrät yhden asian pelistä.


Kaupallistaminen on vaikeaa. Se räjäyttää sinut IAP-mainoksilla. Kaikki tämä, jota ei voi poistaa käytöstä. Sinulla on laaja luettelo eri myymäläosista ja valuutoista IAP:lle ja kestävyyden mainosten katselulle. Sinulla on myös useita erilaisia ​​gacha-valuuttoja, joista jotkin ovat saatavissa vain käyttämällä oikeaa rahaa. Sinulla on myös PVP. Ja tiedät kun sinulla on gacha ja PVP ��.


HI3 tekee tämän myös, mutta ei E7:n laajuudessa. Toisin kuin GI, jossa käyttäjälle ei näytetä mitään rahallista. Se vain on olemassa ja on piilotettu yhteen tai kahteen valikkokerrokseen. Tässä on rohkea ennustukseni.


Sydämeni sanoo kyllä, mutta aivoni sanoo ei. Lähden sydämelläni.

No comments:

Post a Comment