Tuesday, December 21, 2021

Ihmisten ja apinoiden yhteisen esivanhemman dna-tauti

Ihmisten ja apinoiden yhteisen esivanhemman dna-tauti



Toinen puolisko on eri mieltä. Tämä erottaa neandertalin ja nykyajan ihmisen toisistaanIhmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys, vuosia sitten. Viimeiset yhteiset esi-isät Simpanssi – ihminen Gorilla – ihminen Orangutan – ihminen Gibbon – ihminen. Foramen Magnum -sijoituskeskus akateemiseen tutkimukseen Ihmismielen luonnonhistoria Jäljitys evoluutionaarinen ihmisen evoluutio Wikipedia Hominin Evolutionin yleiskatsaus Opi tiedettä Scitablessa Kaikki koirista Eläinten faktatietosanakirja Ensimmäiset hominiinit ja kaksijalkaisuuden alkuperät Simpanssi Ndash ihmisjalkainen Wikipedia The Last Commony Ihmisten tulesta Pitkät ja mutkikkaat erot ihmisten ja apinoiden välillä Vastaukset Genesisissä. Koska mutaatiot kerääntyvät niin hitaasti, tämä kello toimii paremmin hyvin muinaisissa tapahtumissa, kuten lajien välisissä evoluutiohajoissa.





Julkaisutyypit



Kokeile PMC Labsia ja kerro meille mielipiteesi. Lisätietoja. Lajien evoluutiosta julkaistaan ​​vuosittain valtava määrä artikkeleita, joista mielenkiintoisimpia ovat äskettäin Nature-lehdessä julkaistut ihmisen ja apinan suhteesta. Tämän tutkimuksen tulokset ja uudet teoriat ovat joskus Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys, nousevat paitsi biologiset, myös sosiaaliset, uskonnolliset ja kulttuuriset kysymykset.


Yksi uusista kysymyksistä koskee lajien risteytyksen roolia Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys evoluution keinot. Ihmisen ja apinan lajien risteytysaiheesta löysimme mielenkiintoisia historiallisia ja myyttisiä tietoja, jotka tavallaan tukevat tätä risteytysteoriaa historiallisen ja kulttuurisen näkökulman kanssa.


Useissa Nature 12:ssa ja Nature Geneticsissä 34 viime kuukausina julkaistuissa kirjoissa, jotka koskevat sekä ihmisen että simpanssin genomin DNA-analyysiä, todetaan, että ihmisillä ja simpanssilla ei ole vain yhteinen esi-isä, vaan ne luultavasti myös risteytyivät pitkään geneettisen kehityksensä jälkeen. jakaa.


Tämä on tänään päätelmä, jota tukevat vahvat tieteelliset todisteet. Samaan aikaan tällaisen suhteen käsite on laajalti levinnyt koko ihmiskunnan historiaan.


Tässä artikkelissa esittelemme tietoja, jotka ovat yhteensopivia sen teorian kanssa, että ajatus lajien välisistä seksuaalisuhteista on upotettu ihmiskunnan yhteiseen muistiin tuhansien vuosien ajan. Kuvio 1. Ajatus evoluutiosta on ikivanha.


Aristoteles mainitsi kirjoituksissaan, että "luonto kehittyy vähitellen, askel askeleelta elottomista aineista eläviksi olennoiksi" 5.


Hän jopa antoi vihjeen luonnonvalinnasta. 13-luvun aikana. ILMOITUS, Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys, Muslimitutkija Nasiraddin Tusi kommentoi Aristotelesta lisäten, että alkuaineista kehittyvät mineraalit, mineraaleista kehittyvät kasvit, kasveista kehittyvät eläimet ja eläimistä ihmiset, ja lisäsi, että "ihmisellä on piirteitä, jotka erottavat hänet muista olennoista, mutta muita piirteitä, jotka yhdistävät hänet eläinmaailmaan, kasviskuntaan tai jopa elottomiin ruumiisiin" 6.


Ihmisen ja apinan suhteen käsitteellä on myös pitkä historia, ja sen alkuperät ovat jonnekin historian ja legendan väliltä. On aina viitattu, mutta harvoin tarkasti kuvattu, että ihminen ja apina, riippumatta apinan alalajista, jakoivat enemmän kuin hengittämänsä ilma. Joistakin legendoista löydämme jälkiä tästä yhteisestä muistosta Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys apina-ihmisen serkku, kuvitteellinen eläin näiden kahden lajin välillä.


versio "Historia Alexandri Magnista", satukirjasta Aleksanteri Suuren elämästä ja valloituksista, joka ilmentää aikaisempia hellenistisen aikakauden tarinoita ja legendoja, Aleksanteri saavutti "apinoiden maahan", josta hän löysi kahdenlaisia ​​apinamiehiä. , toinen iso, hurja ja ihmissyöjä muistuttaa gorilloja ja toinen pieni, vieraanvarainen ja leikkisä, joka muistuttaa paviaaneja 7. Muita legendaarisia apinan kaltaisia ​​ihmisiä tai ihmisen kaltaisia ​​apinoita ovat kuuluisa Himalajan Yeti ja Pohjois-Amerikan isojalka.


Jossain tarun ja todellisuuden välissä on muutamia tarinoita ihmisen kaltaisista simpansseista Humanzees "dokumentoi" joitain Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys laadukkaita valokuvia, Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys, vaikka niiden uskottavuus on melko kyseenalainen 8.


Kaikki nämä tarinat eivät voineet jättää Hollywoodia vaikuttamatta, ja useista apinan kaltaisista avaruusolennoista tuli tähdet 1900-luvun aikana, Chewbacca ja Yoda "Star Warsissa", klingonit "Star Trekissä" ja "Apinoiden planeetan" hahmot olivat kuuluisin. Mutta mistä nämä apinamiehet tulivat?? Joihinkin muihin legendoihin piilotettuna saatamme löytää todennäköisen vastauksen: Hindumytologiassa Hanuman oli apinajumala, tuulen jumalan Vayun poika ja naaras nimeltä Anjana, joka oli Vanara, jolla oli ihmisen turkki ja häntä. apina 9.


Tuhannen ja yhden yön yön kirjassa Tarina kadehtijasta ja kadehtijasta rakastunut prinsessa suojelee miestä, joka on lumoutunut apinan muotoon. Tämä ihmis-apinan suhde jäi piiloon pääasiassa siksi, että tulos oli halventava ja alentava. Itse asiassa yleisen mielipiteen mielestä kaikenlainen sukulaisuus apinoihin on alentavaa ja alentavaa. Tällainen pilaantuminen voisi hyvinkin olla Jumalan rangaistus: Erään juutalaisen legendan mukaan kolme miesluokkaa rakensi Baabelin tornin, joista yksi muutettiin apinoiksi Jumalan rangaistuksena, mikä aloitti ajatuslinjan, joka antaa mahdollisuuden ei vain evoluutio apinasta ihmiseksi vaan myös hajoaminen ihmisestä apinaksi.


Samasta lähteestä luemme muslimitarun, joka kertoo muinaisista Elatissa asuvista juutalaisista, jotka muutettiin apinoksi Allahin rangaistuksena, koska he olivat kalastaneet sapattina. Mutta nämä ovat vain taruja. Millainen suhde ihmisillä ja apinoilla todella oli ja on edelleen? Niitä on ainakin neljä. Yksi, apina ruokana, kaksi, apina lemmikkinä, kolme, apina koe-eläimenä ja neljäs apina seksikumppanina.


Apinat olivat ja ovat todennäköisesti edelleen tärkeä proteiinin lähde joillekin primitiivisille heimoille. On olemassa vahvaa näyttöä siitä, että jotkut taudit ovat levinneet apinoista ihmisiin metsästyksen tai lihan ja sisäelinten syömisen kautta. SIV on saattanut kehittyä HIV:ksi Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys samalla tavalla Tapauksissa, joissa ihmisillä oli muita, maukkaampia eläimiä syötävänä, he käyttivät silti apinoita huvikseen.


Muinaisesta Egyptistä, Roomasta ja keskiaikaisesta Euroopasta on olemassa lukuisia viittauksia, joissa aristokratian miehet ja naiset kävivät torilla lemmikkiapinoidensa kanssa. Nykyään, vaikka apinoita on vaikeampi löytää kuin esimerkiksi koiria, jotkut ihmiset pitävät apinoita lemmikkeinä. Äskettäisessä raportissa puhutaan lounais-Missourin naisesta, joka on pyytänyt Springfield-Greenen piirikunnan terveysosastolta lupaa viedä lemmikkiapinansa paikallisiin ravintoloihin palvelueläimeksi, koska, kuten hän sanoi, hänen konepellin makakkiapinansa tarjoaa henkistä tukea, joka mahdollistaa Hän voi voittaa ahdistuneisuushäiriön ja mennä ulos julkisilla paikoilla, kuten ravintoloissa. Mutta jos apina kuin lemmikki ei ole ongelma, apinat ovat silti hyödyllisiä ihmisille.


Niiden samankaltaisuus ihmisten kanssa tekee niistä erinomaisen materiaalin kokeisiin. Roomalaisesta aikakaudesta lähtien Galenus ekstrapoloi apinoiden käytön dissektioon koulutuksellisista ja kokeellisista syistä ja huomautti, että kaikista ihmisapinoista tulisi suosia niitä, jotka olivat ihmismäisimpiä. Galen mainitsi niiden ulkoisen samankaltaisuuden ihmisiin, koska se oli ainoa vihje, jonka hän antoi. oli.


Samaa politiikkaa kokeiden suhteen tapahtuu nykyäänkin: käytämme niitä apinoita, jotka ovat geneettisesti läheisempiä meille. Ja entä seksisuhteet? Erään raportin mukaan roomalaisella areenalla käytettiin erikoiskoulutettuja isoja apinoita pariutumaan halukkaiden tai haluttomien naisten kanssa. Samasta lähteestä saamme selville, että keskiajalla oli useita tarinoita apinoista, jotka parittelevat ihmisten kanssa, joista yhden oletetaan kertoneen paavi. Aleksanteri II, joka esitteli myös apinan kaltaisen pojan kreivitär ja apinan jälkeläisenä.


Neuvostoliitto tuki hänen projektiaan huomattavalla summalla. On kyseenalaista, miksi Neuvostoliitto oli kiinnostunut tällaisesta hankkeesta. Tässä on kaksi näkökohtaa: 1 Bolshevikkieliitti halusi tuhota uskon Jumalaan ja alistaa luonnon palvelemaan uutta neuvostomiestä. Stalin, jonka tähti nousi neuvostopolitiikan karmiininpunaisessa maailmassa, toivoi saavansa hybridiorjia, jotka olisivat täysin tottelevaisia. Vaikka tällaiset raportit saattavat tuntua vääriltä, ​​primatologi Birute Galdikasin mukaan orangutanit voivat olla seksuaalisesti kiinnostuneita ihmisestä, jos he eläisivät lähekkäin jonkin aikaa.


Ja tarina menee myös päinvastoin. Meredith Chiversin ja J. Michael Bailey, naiset voivat kiihottua seksuaalisesti katsomalla muiden kädellisten parittelevia. Tällaisella käytöksellä on myös humoristinen näkökulmansa Kuva 2. Kun Stephen Wooding ym. julkaisivat tulokset mahdollisista HIV-tartuntatavoista simpansseista ihmisiin, keskustelu ihmisen ja apinan suhteesta syttyi.


Myöhäiset tulokset omien ja joidenkin apinalajien DNA:n yhtäläisyyksistä sekä eräät erittäin mielenkiintoiset hypoteesit lajien jakautumisesta evoluution aikana, mutta jatkuvalla risteytyksellä toivat pintaan paljon poliittisesti epäkorrektimman keskustelun: "Humanoidit" ja primitiiviset apinat risteyttää? Yllä olevien legendojen ja tarinoiden mukaan voimme vastata myönteisesti.


Tietenkin nämä legendat ja tarinat kattavat vain viimeiset vuodet, kun taas risteytys alkoi miljoonia vuosia sitten. Joten jos ihmiset ja apinat kohtaisivat kaikenlaisia ​​tapaamisia niin kauan geneettisen jakautumisen jälkeen, ei olisi yllätys, jos ne risteytyisivät tavallisesti aikaisin geneettisen jakautumisen jälkeen, kun heidän ulkoiset ominaisuudet olivat vain hieman erilaiset.


National Center for Biotechnology InformationU. National Library of Medicine Rockville PikeBethesda MDUSA. NCBI Siirry pääsisältöön Siirry navigointiin Resurssit Ohjeet Tietoja NCBI:stä Accesskeys Oma NCBI Kirjaudu sisään NCBI:hen Kirjaudu ulos. PMC US National Library of Medicine National Institutes of Health. Hae tietokannasta PMC Kaikki tietokannat Kokoonpano Biokokoelmat BioProject BioSample BioSystems Kirjat ClinVar Säilytetyt Domains dbGaP dbVar Geeni Genomi GEO Datasets GEO Profiilit GTR HomoloGene Identtical Protein Groups MedGen MeSH NCBI Compstance C Pulustyhemin Pulusty Hemit PuMC NCBI Compstance C Web Site NLM Catalog PMC Prossa Prossa Prossa Nucleotide ProIMte PubMed SNP SRA Structure Taxonomy ToolKit ToolKitAll ToolKitBookgh hakutermi.


Lehtilista Hippokratia v. PMCID: PMC AA Diamandopoulos ja CP Goudas. Tekijän tiedot Tekijänoikeus- ja lisenssitiedot Vastuuvapauslauseke.


Andrews" General State Hospital, Patras, Kreikka. Vastaava kirjoittaja: Diamandopoulos A, St Andrews State Hospital, Patras, Kreikka moc.


oohay soluopodnamaidt. CopyrightHippokratio General Hospital of Thessaloniki. Tiivistelmä Lajien evoluutiosta julkaistaan ​​vuosittain valtava määrä artikkeleita, mielenkiintoisimpia ovat äskettäin Nature-lehdessä julkaistut ihmisen ja apinan välistä suhdetta käsittelevät artikkelit. Avainsanat: ihmisen DNA, apinan DNA, lajin evoluutio, risteytys. Avaa erilliseen ikkunaan. Kuva 2. Viitteet 1. Patterson N, Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys, Richter DJ, Gnerre S, Lander ES, Reich D.


Geneettinen todiste ihmisten ja simpanssien monimutkaisesta lajikkeesta. Epub: May Wen-Hsiung Li, Matthew A. Saunders Uutiset ja näkymät: simpanssi ja me.


Kuroki Y, Toyoda A, Noguchi H, et ai. Simpanssin ja ihmisen Y-kromosomien vertaileva analyysi paljastaa monimutkaisen evoluutioreitin. Nat Genet. Epub tammikuun 1. Tyler-Smith C, Howe K, Santos FR. Apinan Y-kromosomin nousu ja lasku? Goudas P, Vasilakos T, Diamandopoulos A. Varhaisia ​​tieteellisiä ajatuksia aiheesta Ihmisten ja apinoiden yhteisen esivanhemman dna-tauti ja kloonaus; Proceedings of 39th International Congress of the History of Medicine; syys ; Bari, Italia.


Azerbaidžanin lääketieteelliset käsikirjoitukset. Baku: Heydar Aliyevin säätiö; Lolos A, Konstantinopulos VL, toimittajat. Historia Alexandri Magni, Ihmisten ja apinoiden yhteisten esi-isimpien dna-ajanmääritys.


Hain, Meisenheim am Glan: Ps.





azdg-treffisivustot maailmassa



Fossiiliset tiedot sekä ihmisen ja apinan DNA-tutkimukset osoittavat, että ihmisillä oli yhteinen esi-isä simpanssien ja bonobojen kanssa joskus noin 6 miljoonaa vuotta sitten mya. Oct 11, · On yleinen myytti, että koirat eivät pidä katsekontaktista tai että koiraan katsominen on uhka. No, aivan kuten ihmisyhteiskunnassa tuijottaessa, myös koirien ja ihmisten välistä katsekontaktia tulee monessa muodossa, ja se tulkitaan samanaikaisesti siihen liittyvän ilmeen, kehon kielen, yhteisen tiedon ja tilanteen kanssa.


29. toukokuuta · On ilmeisesti enemmän mainetta ja omaisuutta löydettävä ihmisille oletettu apinan esi-isä kuin apinoiden esi-isä. Nykyihmisten, simpanssien ja bonobojen viimeisimmän yhteisen esi-isän jälkeen Homo sapiensiin johtava sukulinja on kokenut merkittävän muutoksen aivojen koossa ja organisaatiossa. Tämän seurauksena nykyihmiset eroavat elävistä apinoista kognition ja kielellisen ilmaisun alalla.


17. elokuuta · Molekyyli- ja paleontologiset todisteet viittaavat nyt viimeiseen yhteiseen esi-isään simpanssien ja nykyihmisen välillä, jotka eli 5-7 miljoonaa vuotta sitten. Hominiineiksi kutsutaan kaikkia lajeja, joiden katsotaan olevan läheisempiä sukulaisia ​​ihmisille kuin simpansseja. Perinteisesti varhaiset hominiinit ovat olleet silmiinpistäviä niiden puuttuessa fossiiliaineistosta, mutta… Simpanssi – ihmisen viimeinen yhteinen esi-isä CHLCA on viimeinen yhteinen esi-isä, joka on olemassa olemassa olevien Homo-ihmis- ja Pan-simpanssi- ja bonobo-sukujen kanssa.


Monimutkaisen hybridilajittelun vuoksi ei ole tällä hetkellä mahdollista antaa tarkkaa arviota tämän esi-isäpopulaation iästä. Fossiiliset tiedot sekä ihmisen ja apinan DNA-tutkimukset osoittavat, että ihmisillä oli yhteinen esi-isä simpanssien ja bonobojen kanssa joskus noin 6 miljoonaa vuotta sitten mya.


Ihmisen evoluutiolle sen ensimmäisestä irtautumisesta ihmisten ja simpanssien viimeisestä yhteisestä esi-isästä on tunnusomaista useat morfologiset, kehitykselliset, fysiologiset, käyttäytymis- ja ympäristömuutokset. Ympäristökulttuurin evoluutio, joka löydettiin paljon myöhemmin pleistoseenin aikana, näytteli merkittävää roolia ihmisen evoluutiossa, jota havaittiin ihmisen… Jun 05, · Kädellisten evoluutio noin 70 Ma [21,22] tarjoaa äärimmäisen taustan tulipalojen kohtaamiselle maisemissa.


35 Ma apinan kaltainen ja apina … ihmisten ja vanhan maailman apinoiden viimeinen yhteinen esivanhempien LCA oli 25–30 tuhatta 25–30 miljoonaa vuotta sitten; ihmisten ja simpanssien viimeinen yhteinen esivanhempien LCA oli 6, - 8, tuhatta 6 - 8 miljoonaa vuotta sitten; Homo-suvun ilmaantuminen oli 2,000 2 miljoonaa vuotta sitten 29. toukokuuta · On ilmeisesti enemmän mainetta ja omaisuutta löydettävä ihmisille oletettu apinan esi-isä kuin apinoiden esi-isä.


Oct 11, · On yleinen myytti, että koirat eivät pidä katsekontaktista tai että koiraan katsominen on uhka. No, aivan kuten ihmisyhteiskunnassa tuijottaessa, myös koirien ja ihmisten välistä katsekontaktia tulee monessa muodossa, ja se tulkitaan samanaikaisesti siihen liittyvän ilmeen, kehon kielen, yhteisen tiedon ja tilanteen kanssa. Nykyihmisten, simpanssien ja bonobojen viimeisimmän yhteisen esi-isän jälkeen Homo sapiensiin johtava sukulinja on kokenut merkittävän muutoksen aivojen koossa ja organisaatiossa.


Tämän seurauksena nykyihmiset eroavat elävistä apinoista kognition ja kielellisen ilmaisun alalla. 17. elokuuta · Molekyyli- ja paleontologiset todisteet viittaavat nyt viimeiseen yhteiseen esi-isään simpanssien ja nykyihmisen välillä, jotka eli 5-7 miljoonaa vuotta sitten.


Hominiineiksi kutsutaan kaikkia lajeja, joiden katsotaan olevan läheisempiä sukulaisia ​​ihmisille kuin simpansseja.

No comments:

Post a Comment